Plisse komarnici

Plisse komarnici

PLISSE KOMARNICI, kao inovativan sistem, pružaju i garantuju apsolutnu zaštitu od insekata i pouzdanu zaštitu od polenskih alergija.

Opis

UPRAVLJANJE PLISSE KOMARNIKA može biti vertikalno i horizontalno. Otvaranje i zatvaranje je moguće i sa spoljne i sa unutrašnje strane. Nema povratni mehanizam, što ostavlja mogućnost da bude otvoren u bilo kom položaju. Lak za rukovanje.
PLISSE MREŽICA KOMARNIKA se slaže u paket i otvara se kao harmonika, što PLISSE KOMARNIK čini praktičnim i jednostavnim (ne zauzima dodatno mesta) sistemom otvaranja i zatvaranja. Plisirana mrežica je napravljena od visokokvalitetnog materijala, ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti, nije zapaljiva, ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom, ne bledi, trajno je otporna na UV zrake, vremenske prilike i koroziju. Veoma lako se održava vodom i izuzetno je dugog veka trajanja.
RAM PLISSE KOMARNIKA je takođe od visokokvalitetnog materijala aluminijuma, sto garantuje dug vek, ne krivi se i otporan je na koroziju. Aluminijumski ram PLISSE KOMARNIKA ima mogućnost bojenja po Vašem izboru, što će dodatno ulepšati vaš prostor. Kao i plisse mrežica, aluminijumski ram komarnika je lak za održavanje vodom.
PLISSE KOMARNIKE je moguće postaviti na sve tipove postojeće stolarije.

You've just added this product to the cart: