Segmentna garažna vrata

Segmentna garažna vrata

Segmentna vrata izrađena su od specijalnih panela (segmenata). Idealno rešenje za Vašu garažu.

Kategorija:

Opis

Međupanelno spajanje je urađeno specijalnim okovima, tako da omogućava izuzetnu hidro-termo izolaciju, kao i funkcionalnost celokupne konstrukcije.Paneli segmentnih vrata su izrađeni od galvanizovanog, plastificiranog čeličnog lima sa reljefnom ornamentikom, međusobno ispunjeni poliuretanom debljine 42 mm, tako da paneli obezbeđuju dobru izolaciju(koeficijent prolaza toplote k = 2,36 W/m2K).

Plastifikacija segmentnih vrata obezbeđuje izvrsnu zaštitu svakog segmenta, dok im čelik daje masivnost i veliku postojanost. Postoji mogućnost lake zamene, ukoliko dođe do oštećenja. Okov je urađen od visoko kvalitenog čelika i pocinkovan je. Može se farbati u boju po želji kao i paneli. Standardna boja panela je bela.

Po obimu celih segmentnih vrata tj. oko okvira otvora sa sve četiri strane ugrađuje se specijalna guma koja obezbeđuje posebnu zaštitu i dihtovanje. Torzione opruge su izrađene od specijalnog čelika i obezbeđuju dug vek segmentnih vrata kao i nesmetano dugogodišnje korišćenje. Postoji mogućnost ugradnje malih pešačkih “vrata u vratima”, prozora, ventilacionoh rešetki…

Segmentna vrata pokreće plafonski motor. Na segmentnim vratima postoje dve sajle, u slučaju pucanja jedne druga sprečava padanje vrata. Na mehanizmu za kačenje opruga postoji specijalna kočnica za blokadu segmentnih vrata u slučaju pucanja opruga. Pored toga u samom motoru postoji blokada protiv padanja vrata. U slučaju nestanka struje segmentna vrata se lako i efikasno otvaraju ručno, deblokadom motora uz povlačenje ručke na motoru.

You've just added this product to the cart: